NIVI BHV B.V. neemt de zorg voor de kwaliteit serieus. Wij werken daarom volgens de onderstaande kwaliteitssysteem en keurmerk:

ISO-9001

Het Kwaliteitsmanagement-systeem van NIVI BHV B.V. voldoet aan de eisen van de internationale standaard NEN-ISO 9001. Er wordt sinds 1998 gewerkt volgens het ISO-9001 gecertificeerde kwaliteitshandboek. Tijdens de jaarlijkse audit worden het handboek en alle procedures grondig gecontroleerd.

De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)

NRTO-logo 2

De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle private trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De NRTO heeft en belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland. Dit gebeurt onder meer door de leden te binden aan de gedragscode van de NRTO, door in samenspraak met de consumentenbond Algemene voorwaarden voor privaat onderwijs op te stellen en door regelmatig overleg met kwaliteitsborgende organisaties in Nederland. Om lid te zijn van de NRTO moeten leden voldoen aan de opgestelde gedragscode en dienen de Algemene voorwaarden van de aanbieder aangepast te zijn aan de Algemene voorwaarden van de branche. NIVI BHV is sinds 2014 aangesloten bij de NRTO.