Opleidingen

Opleidingen | Nivi

Bij opleidingsinstituut Nivi zijn wij al jarenlang gespecialiseerd in opleidingen op gebied van BHV, VCA, heffen en hijsen, veilig werken en meer! WIj bieden meer dan 50 opleidingen aan. Vind nu de opleiding die bij u past! Onze opleidingen zijn zeer betaalbaar, en brengt iedereen vol met nieuwe kennis en energie terug op de werkvloer. 

 

Schrijf je direct in!

 

 

Locatie

Onze opleidingscentra zitten in Appingedam en Zuidbroek, je bent dus welkom om hier een cursus te komen volgen. Maar we kunnen ook bij jouw bedrijf langskomen en de cursus in-company geven! Dat scheelt voor jullie heel wat moeite en de cursus sluit direct beter aan op de situatie van jullie bedrijf. Bekijk ook eens onze cursus agenda om te zien wanneer we welke opleiding geven en of er nog ruimte is!

 

Bekijk de Cursus agenda

 

VCA

Een VCA cursus volgen? Dan ben je bij NIVI aan het juiste adres. Wij zijn hét opleidingsinstituut op het gebied van veiligheid en zijn daarmee onder andere gespecialiseerd in brandpreventie, crisismanagement, RI&E-Bedrijfshulpverlening én VCA/VOL! Jij en/of je medewerkers kunnen bij ons terecht voor een cursus VCA Basis of VCA Vol.

 

BHV 

Een BHV cursus volgen? Dan ben je bij opleidingsinstituut NIVI aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in opleiding en advisering in onder andere brandpreventie, VCA/VOL, Crisismanagement én RI&E-Bedrijfshulpverlening! Jij en/of jouw medewerkers kunnen bij ons terecht voor BHV Basis, BHV herhaling of BHV Hoofd.

 

Wij verzorgen meer dan 50 opleidingen!

 

Heffen en Hijsen | Opleidingen

Er zijn al honderden hijskraanchauffeurs, heftruckchauffeurs en andere specialisten op gebied van de transport- en logistiek branche u voor gegaan. Allemaal hebben zij hun opleiding met goed succes afgerond bij Nivi. Wij leggen de focus op veiligheid en efficiëntie.

 

Veilig werken | Opleidingen

In de praktijk gaat het bij veilig werken vooral om werken met veilige en goedkeurde middelen en veilig omgaan met deze middelen. Het doel is dat het omgaan met machines en gereedschappen geen risico's mag opleveren. Hiervoor is het van groot belang dat de mensen die met deze middelen werken voorzien zijn van goede voorlichting en duidelijke werkinstructies

 

 

Contact

Heb je vragen over onze Opleidingen? Wil je graag eerst meer informatie of een offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je met alle plezier verder om de veiligheid van jouw bedrijf te optimaliseren. Je kunt je uiteraard ook direct inschrijven via het inschrijfformulier.

 

Neem direct contact op!

 

 

Onze opleidingen: