Een reachtruck-certificaat is belangrijk voor elke reachtruckchauffeur. En zijn of haar collega’s en werkgever hebben eveneens baat bij de opleiding van degene die de reachtruck bestuurt. Want er wordt dan veiliger en efficiënter gewerkt!

Neem contact op voor meer informatie, vraag een offerte aan, of meld u of uw werknemer(s) meteen aan voor de perfecte reachtruckopleiding bij NIVI BHV B.V.

 

Voor wie is de reachtruck-opleiding bedoeld?

U kunt bij NIVI BHV B.V. terecht voor cursussen voor beginnende reachtruckchauffeurs en de reachtruckchauffeur die al jarenlange ervaring heeft.
 

Doel: het reachtruck-certificaat

Kandidaten die de reachtruckopleiding volgen leren de praktische basisvaardigheden voor het vakkundig bedienen van de reachtruck. Naast veiligheid besteden we veel aandacht aan efficiënt en schadepreventief werken op de reachtruck. Na afloop ontvangen de kandidaten het reachtruckcertificaat.
 

Inhoud training reachtruck

De cursus bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte, waarbij onder andere de volgende onderwerpen aan de orde komen:
- De Arbo-wet
- Rijklaarcontrole
- Stabiliteit, belading en zwaartepuntbepaling
- Bediening van de reachtruck
- Oriëntatie op de omgeving
- Efficiënt en veilig rijden
 

Overige informatie

Hoe lang de cursus met de reachtruck duurt, is afhankelijk van ervaring. Het varieert van één tot en met vier dagen. Uw werknemers kunnen de opleiding NIVI BHV in Zuidbroek laten volgen of op uw eigen werkvloer. Als u zich vandaag aanmeldt kunnen we vaak de volgende dag al beginnen, oftewel: wanneer het u uitkomt!    

Contactformulier

Captcha