Nivi opleidingen

NIVI Opleiding Tactisch Veiligheidskundige (TVK)

Het begrip veiligheid is binnen alle bedrijven een veelbesproken onderwerp. Naast de wet- en regelgeving wordt de nadruk steeds meer gelegd op de veiligheidscultuur binnen de organisatie. Veiligheid is namelijk geen kunstje die je mensen even kunt aanleren, het gaat hierbij om een stuk bewustwording bij iedereen die werkzaam is binnen de organisatie. De Tactisch Veiligheidskundige is dan ook diegene die ook vanuit het daadwerkelijke werkveld de wettelijke aspecten omzet in de eigen praktijk.

Ga naar opleiding TVK

 

 

VCA Basis (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers)

Het VCA-systeem (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) is in eerste instantie ontwikkeld om bedrijven die diensten verlenen aan de (petro-)chemische industrie op een objectieve manier te toetsen en te certificeren op hun veiligheidsbeheersysteem. De VCA is een meetlat voor VGM-beheersystemen van uitvoerende (opdrachtnemende) bedrijven, bijvoorbeeld in de bouw-, metaal-, installatie- en transportsector.

Ga naar opleiding VCA Basis

 

 

Basisopleiding Bedrijfshulpverlening

Het besluit Bedrijfshulpverlening Arbeidsomstandighedenwet legt werkgevers de plicht op om een aantal werknemers aan te wijzen als bedrijfshulpverlener (BHV’er). De cursus BHV is gericht op personen die de functie van bedrijfshulpverlener binnen hun organisatie (gaan) vervullen.

Ga naar opleiding BHV

 

 

Veilig werken

In de praktijk gaat het bij veilig werken vooral om werken met veilige en goedkeurde middelen en veilig omgaan met deze middelen. Het doel is dat het omgaan met machines en gereedschappen geen risico's mag opleveren. Hiervoor is het van groot belang dat de mensen die met deze middelen werken voorzien zijn van goede voorlichting en duidelijke werkinstructies. Onder aan de pagina kun je al onze opleidingen met betrekking tot veilig werken vinden!

Ga naar opleiding Veilig Werken

 

 

Heffen en Hijsen

Er zijn al honderden hijskraanchauffeurs, heftruckchauffeurs en andere specialisten op gebied van de transport- en logistiek branche jou voor gegaan. Allemaal hebben zij hun opleiding met goed succes afgerond bij Nivi. Wij leggen de focus op veiligheid en efficiëntie. Zo kun je bij terugkomst op de dagelijkse praktijk van jouw eigen werkvloer optimaal gebruik maken van jouw nieuwe kennis! Onze opleidingen zijn zeer betaalbaar, en brengt iedereen vol met nieuwe kennis en energie terug op de werkvloer. Onder aan de pagina vindt je onze heffen en hijsen cursussen.

Ga naar opleiding Heffen / Hijsen