Portal

De NIVI PORTAL

Wij hebben de NIVI  PORTAL als planner ontwikkeld samen met Landstra & de Groot uit Appingedam met het doel om efficiënter en geautomatiseerd  te kunnen werken. Veel opleidingsbedrijven hebben vanwege de intensieve cursusprocessen extra mensen in dienst, stapels papieren op hun bureau liggen en komen altijd tijd te kort. Voor NIVI is dit verleden tijd sinds we gebruik maken van de NIVI portal.

De NIVI opleidingsportal is een volledig proces van inplannen tot en met de training, voor zowel de opleidingsinstantie, trainer, organisatie, opleidingscoördinatoren, cursusruimtes en cursisten. Dit proces verloopt volledig digitaal.

De NIVI PORTAL is zodanig ontworpen dat onze werkwijze en "workflow" volledig is geïntegreerd in het online portal systeem.

 

 

Wat is er allemaal mogelijk via onze NIVI portal?

  • Online in de CLOUD worden de planningen gemaakt voor de klant, cursist, locatie en docent.
  • Inloggen als een manager van een bedrijf of inloggen als een cursist om de cursus zelf in te plannen.
  • Overzicht houden door middel van rapporten, wie zijn er aanwezig, wie zijn er geslaagd, slagingspercentage, behaalde certificaten, geldigheid en vervaldatum. Complete overzichten voor opleider, bedrijf, cursist en docent.
  • Automatische mails bij start cursus, herinneringsmails, melding verloop certificaat op basis van geldigheidsdatum, uitnodiging cursus, inschrijving cursus, uitschrijving cursus en nog veel meer.
  • Automatische takenlijst opleidingsbureau en bedrijfsmanager
  • en nog veel meer.

 

Beveiligde verbinding

  • Beveiligde verbinding onder SSL RSA Extended Validation certificaat (https)
  • Wachtwoord versleuteling SHA256

 

Agenda, daar komt alles samen

Het agenda beheer ligt bij NIVI. NIVI legt alle beschikbare opleidingsdata vast. Bent u particulier kunt u deelnemen, na inschrijving, aan openbare cursussen. Bent u een bedrijf dan plannen we samen een agenda waarin u, als dat wenselijk is, zelf de cursisten in kunt plannen. Maar deze taak kan ook door een aangewezen medewerker van NIVI worden gedaan. Kortom alles is mogelijk en we zijn erg flexibel als het gaat om onze planning. In overleg is heel veel mogelijk. Dat is tevens de kracht van NIVI en het Portal systeem.

 

 

Toekomst van de portal

Hier stopt het niet, Momenteel zijn we bezig met de ontwikkeling dat de klant zelf online kan inschrijven en gelijk aan kan melden voor een openbare cursus. Dit wordt ook mogelijk aan onze balie. Het voordeel voor NiVi is dat we wederom een verbeterslag maken in het efficiënter werken. Hierdoor kunnen we onze focus maximaal inzetten voor onze opleidingen, klanten, cursisten.

 

Zelf in controle door onze NiVi portal

Heeft u ook behoefte aan eigen controle? Niet alles moeten overleggen met het opleidingsinstituut maar zelf als opleidingsmanager de eigen cursisten inplannen!

Neem dan vooral contact  op met NiVi, rentmeester in veiligheid!
Klik onderstaande button en ontvang meer informatie van één van onze medewerkers. We leggen graag uit hoe wij werken en hoe u via onze NiVi portal in controle bent en overzicht heeft.

 

Meer weten over de NiVi portal?